avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt, consecinte

am facut si eu o prostie am furat dintrun apartament 28g aur am luat pe el 2400 lei a doua zi a venit politia la mn aksa pt k sa aflat am fost la politie miam recunoscut fapta am inapoiat cei 2400 lei dar pagubita pe langa bani pe care iam luat ji iam returnat mai vrea inca 3000 lei imi poate spune cineva daca nu ii dau acesti bani de ii mai vrea ea mi se poate intampla cva
Cel mai recent răspuns: dumutaadrianred , utilizator 17:32, 20 Iunie 2013
si eu am mai fost q un baiat numai k el a stat sa vada dak vine femeia aksa q el c sar intampla??????????
ionut721 a scris:

si eu am mai fost q un baiat numai k el a stat sa vada dak vine femeia aksa q el c sar intampla??????????

Baiatul care a stat de paza,este complice la furtul acesta.
Daca politia v-a luat o declaratie si in declaratie l-ati mentionat si pe acest baiat,va fi cercetat si el penal,daca nu ati spus la politie ca v-a ajutat baiatul acesta,el nu va fi cercetat penal.
Trebuie platit contravaloarea aurului, este primul pas, recuperarea prejudiciului. Daca nu esti cercetat in alte dosare, nu ai antecedente penale, poti primi o suspendare,ori o amenda penala. Dar iti trebuie un avocat. Pentru ca el poate sa te indrume spre o decizie favorabila. Dar acuma depinde de tine sa depui toata silinta sa areti faptul ca iti pare rau, si sa iti indrepti conduita in societate. Sa aduci dovezi ca lucrezi, nu ai probleme cu politia,etc. Sper sa ai noroc. Dar un sfat sincer, nu lasa acest dosar sa se rezolve fara interes. Poti avea surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat cornis cornis Baiatul meu in varsta de 30 de ani in 2017 ,impreuna cu un prieten au sustras din Kaufland unele produse in valoare de 490 lei au fost prinsi au predat ce au ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat 5k1p 5k1p Sunt cercetat pentru complicitate la furt calificat conform articolului 26 raportat la art. 208 al. 1 si 4, art 209 alin 1 lit a, e , g, si i din codul penal ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru furt memo_je memo_je daca nu doreste sa se constituie parte civila in proces partea vatamata se mai numeste furt ? (vezi toată discuția)