In data de 05.02.2009, am primit o adresa de instiintare ca incepand cu data de 04.02.2009 pana pe 03.03.2009, sunt in perioada de preaviz, dupa care imi inceteaza contractul de munca cu art. 65 alin.1 Codul Muncii. Pana azi, 09.03.2009, inca nu am primit decizia de incetare a contractului de munca, vizata I.T.M., fapt pt. care inca nu-mi pot intocmi dosarul pt. A.J.O.F.M. Tinand cont ca nu pot lua legatura cu nici un reprezentant al societatii (administratorul sau unul din asociati -caci alti angajati nu mai sunt), cum pot intra in posesia deciziei ?
Angajatorul are obligatia ca in termen de 5 zile de la emiterea unei deciziii sa o inregistreze la ITM si apoi sa o comunice salariatului.
Ori mai insistati pe la angajator, iar incercati peste cateva zile la ITM. Daca nu a fost inregistrata decizia faceti o reclamatie la ITM.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Urgent!!!!
cata272
Ce pot sa fac daca angajatorul nu vrea sa-mi acorde concediul de odihna desi se sfarseste un an calendaristic de cind sunt incadrata in munca la aceasta ... (vezi toată discuția)