avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj, obiectiuni la raportul de expertiza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj, obiectiuni la raportul de expertiza

Am vizualizat site-ul -curtea de apel.ro, unde am avut surpriza de a citi(in dosarul aflat pe rol) urmatoarele: " obiectiuni depuse la raportul de expertiza"!!
Nu am cunostinta de nici un raport de acest fel,si nici nu am fost solicitata sa particip, de unde apar obiectiuni si ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 09:43, 19 Iunie 2013
mergeti sa studiati dosarul pentru a vedea despre ce e vorba si apoi daca intradevar s-a efectuat o expertiza fara sa fiti incunostiintata, invederati instantei acest aspect si solicitati refacerea raportului de expertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Partaj, reducere valoare expertiza ctanta ctanta buna ziua mi sa facut expertiza la imobil,dar garajul,si gardul au sumele pe care nu fac cat scrie expertul,ce pot sa fac,fara sa mai platesc alta ... (vezi toată discuția)
Termen depunere plangere la ceccar Krissia . Krissia . Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar? Si baza legala va rog. Dar termenul pt plangere penala ? (vezi toată discuția)