avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire fidejusor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire fidejusor

Buna ziua. Am un contract de fidejusiune semnat in trei parti: societatea mea, firma creditoare si eu, in 2009 cu o societate la care am datorii, dar pana in prezent nu m-au cautat pe persoana fizica, decat pe juridica. As vrea sa stiu cum pot afla daca ma cauta si daca-mi vor pune poprire pe salariu.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 13:45, 19 Iunie 2013
Astepti sa primesti hartie acasa sau se te sune de la o firma de recuperari creante. Atunci afli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banci oanaanca oanaanca Buna ziua.in ani 2005-2007 am facut niste rate la banci.credite cu buletinul,in numar de 4rate.am platit aceste rate pana in anul 2008 pana prin august cand am ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale de catre o firma de recuperari oanamos oanamos Buna ziua, Am o problema si as avea nevoie de ajutor. In luna decembrei 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR si am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)