avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Noua contributie la C.A.S.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Noua contributie la C.A.S.

Va rog sa-mi da-ti un raspuns in legatura cu noua modificare la contributia pentru C.A.S ca si angajat ,intr-o societate comerciala cu carte de munca pe termen nelimitat.Doresc sa stiu in ce mod imi afecteaza venitul aferent(salariul) lunar si daca prin noua modificare la contributia lunara ,personala ,imi va diminua venitul curent la calcularea salariului.
In ce mod as putea pune problema in cazul diminuarii venitului prin noua cota de contributie,tinand cont caci totusi suntem cu totii implicati in mod direct si suportam "situatia de criza economica mondiala"............calculul aferent contributiei ar trebui sa-mi diminueze cota aferenta de impozitare ,diminuand efectul direct resimtit la venitul final - lunar si daca da atunci va rog sa-mi dati informatiile necesare pentru a putea proteja veniturile directe( care sunt ale intregii familii).
Va multumesc pentru sprijinul si informatiile ce mi le veti oferi,cu deosebita stima si respect. DORIN
Va doresc numai de bine.

Alte discuții în legătură

Contributii asociat unic si administrator danielandrei danielandrei Buna ziua, o persoana care are o microinterpindere, asociat unic si administrator cum isi poate plati cas,cass etc? (vezi toată discuția)
C.a.s. chance1 chance1 Ce valoare are C.A.S. pe care l-as plati ca persoana fara venituri? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Venit impozabil bytza_22 bytza_22 am si eu o intrebare. :(daca in momentul in care primesc o prima de concediu mi se ia din ea impozit si contributia la c.a.s.,adik dintr-o prima bruta de 880 ... (vezi toată discuția)