avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Schimbarea functiei in Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Schimbarea functiei in Revisal

Buna ziua!
Schimbarea functiei in revisal se opereaza in termen de 20 zile lucratoare, respectiv daca am schimbat functia cu 24.05.2013, revisalul trebuie transmis pana la 20.06.2013?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 20 Iunie 2013
azi e ultima zi, nu?
Schimbarea functiei se transmite in REVISAL in termen de 19 zile lucratoare si nu in termen de 20 de zile lucratoare.

Ultima zi lucratoare fiind data de maine, 20.06.2013.
Da, am gresit sunt 19, deci il transmit azi, dar daca modificarea functiei este cu 24.05.2013 se mai ia in calcul si ziua de 24.05.2013?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2013
niko79, utilizator
Nu se ia in calcul acea zi .Termenul incepe sa curga de a doua zi, potrivit dispozitiilor in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume in contractul de munca Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Daca o salariata se casatoreste si implicit isi schimba si cartea de identitate,ce documente se intocmesc la contractul de munca?Se transmite in Revisal? (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Va rog, modificarea in Revisal (Schimbat functiei) , in cat timp se opereaza? Multumesc. (vezi toată discuția)
Schimbare functie lauriflor lauriflor Buna ziua Va rog comunicati-mi un COD COR pentru functia TEHNICIAN TRANSPORTURI. La schimbarea functiei se intocmeste un act aditional si o fisa a ... (vezi toată discuția)