buna ziua am si eu o nelamurire .....daca am contract de concesionare cu primaria pe perioada de 15 ani din care au trecut 3... deci contractul mai este valabil inca 12 ani , iar primaria m-a instiintat ca scoate la licitatie publica spatiul mentionez ca speta este un cabinet medical si actualmente este data o noua lege (ordonanta 68/2008) Care imi sunt drepturile vis-a vis de cumpararea spatiului respectiv pe o perioada mai indelungata avand in vedere ca am facut investitii in spatiul respectiv ,iar la evaluarea spatiului respectiv pe care eu am platito promaria a facut-o fara sa ma anunte.
alo...cum adica scoate la licitatie? vanzarea se face catre medicul care lucreaza in cabinet; daca el nu vrea sa cumpere ramane sub contractul de concesiune pana la expirarea acestuia; legea da voie sa se vanda prin licitatie doar spatiile libere.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ordonanta 68/2008
anadent
As dori conform ordonantei 68/2008 sa cumpar un spatiu intr-un dispensar medical dintr-o comuna; acest dispensar beneficiaza de 2 spatii, unul pentru medicul ... (vezi toată discuția)