avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... vanzare in situaitie concesionata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

vanzare in situaitie concesionata

buna ziua am si eu o nelamurire .....daca am contract de concesionare cu primaria pe perioada de 15 ani din care au trecut 3... deci contractul mai este valabil inca 12 ani , iar primaria m-a instiintat ca scoate la licitatie publica spatiul mentionez ca speta este un cabinet medical si actualmente este data o noua lege (ordonanta 68/2008) Care imi sunt drepturile vis-a vis de cumpararea spatiului respectiv pe o perioada mai indelungata avand in vedere ca am facut investitii in spatiul respectiv ,iar la evaluarea spatiului respectiv pe care eu am platito promaria a facut-o fara sa ma anunte.
Cel mai recent răspuns: mdDentist , utilizator 13:08, 23 Septembrie 2009
daca primaria scoate spatiul la vanzare aveti dreptul sa-l cumparati, iar detaliile trebuie discutate cu primaria
alo...cum adica scoate la licitatie? vanzarea se face catre medicul care lucreaza in cabinet; daca el nu vrea sa cumpere ramane sub contractul de concesiune pana la expirarea acestuia; legea da voie sa se vanda prin licitatie doar spatiile libere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 68/2008 anadent anadent As dori conform ordonantei 68/2008 sa cumpar un spatiu intr-un dispensar medical dintr-o comuna; acest dispensar beneficiaza de 2 spatii, unul pentru medicul ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere suprapus cu un contract de concesiune...ce trebuie facut? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu cui trebuie sa ma adresez ? Primaria mi-a facut un contract de concesiune pe un spatiu cu o durata de 5 ani. Luna trecuta, fara ... (vezi toată discuția)