avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare bon benzina in 394
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare bon benzina in 394

am bonuri de benzina pe care le deduc 50% deductibil si 50 nedeductibil ,la cele nedeductibile nu se aplica TVA-ul deci nu se duce in jurnalul de tva
din luna aprilie ele se declara in 394,intrebarea mea este daca pot sa declar decat 50 % in decl 394 sau trebuie toata suma ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: mericami , utilizator 23:36, 19 Iunie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia d.394 pricope_ciprian pricope_ciprian Buna ziua Am o nelamuririre , bonurile de combustibil se introduc in cadrul declaratiei D394 si daca se mai deduce tva-ul. (vezi toată discuția)
Deducere combustibil ContSters245954 ContSters245954 Buna ziua, Va rog mult sa imi explicati modalitatea de deducere a combustibilului incepand din 1 ianuarie 2012. Am inteles ca se deduce 50% din valoare si ... (vezi toată discuția)
Tva la combustibil în reg. cumpãrãturi memitsc memitsc #-o Bună ziua, Am următoarea nelămurire. Bonurile fiscale pentru combustibil, le introducem bază + TVA intr-un 6022 nedeductibil. Cred că am ... (vezi toată discuția)