avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Conducator serviciu extern de prevenire si protectie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Conducator serviciu extern de prevenire si protectie


Buna ziua,
Va solicit sprijinul pentru urmatoarea situatie: Am infintat de curand un I.I. cod CAEN 7490 si urmeaza sa depun dosarul spre comisia de abilitare serviciu extern de prevenire si protectie, dar am o nelamurire daca sunt admistratorul acestui I.I. si voi fii conducatorul serviiului extern de prevenire si protectie mai trebuie sa am si contract individual de munca?
Multumesc pentru ajutor!

Cel mai recent răspuns: Dragomir Dascalu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:00, 20 Iunie 2013
Daca sunteti angajat in alta parte puteti depune copie de pe contractul existent la acea firma.
Cu cine sa faceti contract ? Bineinteles ca nu va trebuie niciun contract de munca. Contracte va trebui sa aiba eventualii angjati ai I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sef serviciu extern ssm Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, Va solicit sprijinul pentru urmatoarea situatie: Am infintat de curand un SRL. cod CAEN 7490 si urmeaza sa depun dosarul spre comisia de abilitare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . am vechimea in domeniu pentru infiintarea unui serviciu ... costy0866 costy0866 Buna ziua . Am vechimea in domeniu pentru infiintarea unui serviciu extern de prevenire si protectie, respectiv 6 ani, indeplinesc toate conditiile legii cu ... (vezi toată discuția)
Contractul de prestãri servicii în domeniul ssm rescont rescont Vă rog să mă ajutaţi în soluţionarea unei probleme legată de prevederile contractului de prestări servicii în domeniul SSM. Având în vedere ... (vezi toată discuția)