bunica mea din partea tatalui a avut un partament proprietate g.i.g.c.l.la vremea respectiva era o lege in vigoare(1992 cred)ca apartamentele proprietate de stat pot fi folosite de doua generatii.in acest sens,bunica mea a trecut contractul pe numele tatalui meu el devenind chirias principal,eu secundar iar bunica scoasa din contract.normal de comun acord toti 3.bun.intre timp tata cumpara apartamentu,eu oferindu-i banii fara niciun document.nici nu pot demonstra asta.mie nu mi s-a cerut parerea de grupul de contructii ardealul,cel care vindea apartamentele la vremea aia.as fi vrut sa pot demonstra ca am participat la cumparare.nu mi-o cerut nimeni parerea.ce vreau sa stiu?in caz ca vinde tata aprtamentu,la data cumpararii apartamentului eu fiind singurul chirias secundar,am vreun drept din apartament sau nu?pt ca daca sunt considerat mostenitor de drept...........:justcuz:
Tatal dumneavoatra este proprietar al apartamentului, deci poate dispune cum vrea de proprietatea lui , fara a avea nevoie de acordul dumneavoastra.
Ce spuneti dumneavoastra despre contractul initial de inchiriere, nu mai este valabil, tinand cont ca acel contra si-a incheiat efectele odata cu cumpararea apartamentului de catre tatal dumneavoastra.