avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer medic rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer medic rezident

Buna ziua,
O sa intru direct in subiect. Sunt medic rezident si doresc sa ma transfer din Iasi in Galati. Mentionez ca sunt din Galati si doresc sa ma transfer din motive personale. Am depus toate formalitatile cerute de DSV dar in momentul in care a trebuit sa-mi semneze transferul medicul sef de clinica, aceasta m-a refuzat deoarece nu vrea sa ma transfer si nu vrea sa creeze un precedent. Alternativa ar fi sa renunt dar sunt deja in anul 2 si nu as vrea sa pierd 2 ani pentru un moft.
Nu stiu ce sa fac si daca as putea sa-mi obtin transferul pe alta cale, eventual printr-o hotarare judecatoreasca.
Am incercat sa vorbesc cu cei de la DSV dar mi-au spus ca daca sefa de clinica nu semneaza ei nu au ce sa faca.
Ce ma sfatuiti?
Multumesc mult de tot!!

Alte discuții în legătură

Transfer loc de muncă AmbraCristina AmbraCristina Bună ziua. La cererea mea,m -am transferat intr-o alta sectie din spitalul clinic unde lucrez ca asistent medical. Dar,datorita problemelor medicale,nu fac ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu in proces contra statului ltmocanu ltmocanu Buna ziua. Pot primi avocat din oficiu sau se asigura doar daca esti acuzat? In urma cu putin timp am urmat o procedura de fertilizare in vitro, iar o ... (vezi toată discuția)
Medic rezident - stagiu extern in timpul concediului maternal mihalceaalin mihalceaalin Buna ziua. Sunt medic rezident in anul al IV-lea (3 ani si 2 luni de activitate profesionala, neintrerupta de concedii medicale sau fara plata). Intreaga ... (vezi toată discuția)