Buna ziua,
am cumparat un autoturism Renault Clio cu 6000 lei si dupa ce l-am inregistrat pe numele meu la taxe si impozite, in momentul inmatricularii la politie am aflat ca nu a fost platita taxa de prima inmatriculare de 4600 lei. Nu am acesti bani deocamdata si vreau sa stiu ce risc daca circul cu masina in aceste conditii. Taxa nu o pot plati prea curand.
nu e nici un risc....poate sa trebuiasca sa platesti vo amenda cand o inmatriculezi desi nu cred. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...mai exact am cumparat masina la finele anului trecut bagat la financiar tot anu trecut dar din cauza unui accident nu am avut cum sa ajung la indentificare...cand am scos masina din service nu mai aveau loc sa ma primeasca deoarece era nebunie..de atunci circul cu masina asa si am avut 2 accidente cu ea in acare am fost la politie au verificat si atat...deci daca nu ai scris nimic pe talon poti sa stai linistit..mai mult daca platesti asigurarea si tot ce trebuie nu ai probleme...eventual e bine sa vorbesti cu fostul proprietar sa iti faca o procura prin care tu iei asupra ta tot ce este legat de masina..asta in caz ca tre sa schimbi certificat de inmatriculare sau placute.
Buna ziua, am si eu o intrebare: Sunt obligat sa transcriu masina pe mine, CHIAR daca nu circul cu ea ? Pur si simplu o tin in garaj, e stricata. Fostul proprietar vrea sa obtina in instanta radierea, probabil vrea numerele preferentiale inapoi, m-a chemat in judecata. Sunt interesat daca voi suporta cheltuieli de judecata daca o radiaza prin sentinta de la tribunal. Multumesc pentru ajutor.