avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare amenajari apartament
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare amenajari apartament

Buna ziua, a
Am uramtoarea intrebare: o societate amenajeaza apartamentul administratorului, care e si sediul acestei societati. In balanta nu apare inregistrata nici o cladire si nici nu exista contract de chirie. Toate amenajarile au fost inregistrate in contul 231. Dupa ce s-au terminat aceste amenajari ce se intampla cu soldul contului 231?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: radumuresan , utilizator 12:27, 20 Iunie 2013
In creditul contului 231 "Imobilizari corporale in curs de executie" se inregistreaza:
- valoarea imobilizarilor corporale in curs de executie, receptionate, date in folosinta sau puse in functiune (211, 212, 213, 214)

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont 722 natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua ,tin contabilitatea la societate de c-tii administratorul s-a hotarat sa faca o modernizare la depozitul de materiale pe care il detine mai concret ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mijloc fix-proiect minimis szilzs szilzs Buna ziua.In cadrul unui proiect de minimis am cumparat un soft, din valoarea caruia la livrarea softului s-a achitat doar o parte, cu o factura de \"rata I ... (vezi toată discuția)
Constructie noua simona12 simona12 firma la care lucrez construieste o cladire noua pt birourile firmei. Doresc sa stiu ce intregistrari contabile se fac pana la definitivarea lucrarilor si ... (vezi toată discuția)