avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile femeii casnice
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile femeii casnice

buna ziua, vreau sa va intreb daca femeia casnica poate sa beneficieze de vreun ajutor din partea statului. mentionez ca am carte de munca , am studii superioare dar nu am putut sa imi gasesc de serviciu. am depus in mai multe locuri c.v , dar nu am primit nici un raspuns, (kaufland, adeplast, twr automotive ,lidl), locuiesc in Roman , jud. Neamt. Am doi copii, doua fete , cea mare are 19 ani si cea mica are 3 ani si 8 luni, cea mare se pregateste sa dea la medicina anul acesta si cea mica frecventeaza gradinita cu programul prelungit, veniturile pe famile net nu depasesc 1769,00, ultimul loc de munca a fost la o statie peco omv din Roman. va rog sa imi spuneti daca pot beneficia de ajutor , stiu ca exista o lege a ,,femeii casnice '' din timpul guvernarii Nastase.
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 14:55, 20 Iunie 2013
nu exista nici o lege pt femei casnice. singurul ajutor ar fi fost cel de somaj. daca nu mai beneficiati, nu va da nimeni nimic pe gratis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de justitia totala pentru o viata de infern, cerere de partaj, si incredintare minori din cuplu de 15 ani necasatorit cu doi copii Alvaro Liniers Alvaro Liniers Am cunoscut acum cateva ani pe o prietena a sotiei. Este o femei care a fost batuta de sute de ori de cand au trait impreuna. La inceput, fiind minori,a trait ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentare ptr fiicele mele lanfrancom lanfrancom buna, va rog frumos ,sa-mi explice cineva referitor la intrebarile pe care le am de spus apoi voi vrea un raspuns corect si onest. ptr inceput as vrea sa va ... (vezi toată discuția)
Amanta si copiii mei ADANNA ADANNA Am mai pus intrebarea asta, deci...sper sa nu plictisesc.... Ce impact va avea asupra fetitei mele faptul ca va vedea o alta femeie langa tatal ei?...(noi ... (vezi toată discuția)