avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri nerambursabile pentru o afacere cu ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri nerambursabile pentru o afacere cu realizarea de mobilier ?

Buna ziua! As dori sa stiu daca pot accesa vreun proiect cu fonduri europene pentru a-mi deschide o afacere care sa aiba ca principal obiect de activitate fabricarea de mobilier. Tin sa mentionez ca am doar 18 ani si am auzit ca pot obtine anumite facilitati fiind la inceput de drum. As dori sa aflu daca exista vreun proiect european in acest sens, sau orice alte facilitati. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:05, 21 Iunie 2013
Fondurile europene nu sunt accesibile pentru firme de start-up decat in mediu rural, dar nu cred ca vor mai fi deschise.
Exista fondurile programelor nationale pe care le gasiti la adresa:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)