avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensiile militare 2011
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensiile militare 2011

Buna ziua,
Sotul meu a iesit la pensie in 2011 cu grad de colonel,bineinteles cu o pensie mica din start deoarece nu a primit nici un drept decat perioada de contributie. Intrebarea mea este: ce se intampla cu cei scosi la pensie in 2011? Li se recalculeaza si lor, daca da, dupa ce lege? Sau ei raman singurii cu pensii de mizerie? Va multumesc anticipat si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: rodikuta , utilizator 13:44, 21 Iunie 2013
cred ca vor ramane cu aceasi pensie caci legea reparatorie se refera la cei care au iesit la pensie pana in 31.12.2010, sa auzim de bine.
multumesc frumos de raspuns. Asa cred si eu dar o persoana care are grad de colonel cu toate pregatirile si instructiile posibile militare, dupa 41 de ani sa aibe o pensie neta de 2200 ron? De adaugat ca dupa ce a fost scos peste noapte la pensie, urgent ca asa au vrut cei de sus , a facut atac cerebral cu pareza de suparare ca pensia i-a venit dupa 7 luni, timp in care am acumulat datorii la banci si intretinere. Decizia i-a venit fix in ziua in care a iesit din spital. Acum eu , ca sotie,nu ma pot angaja ca trebuie sa am grija de el, nu pot primi venit de insotitor ca pareza de AVC nu se considera handicap si atunci? E mult 2200 ron? Se pune intrebarea CATI TRAIESC pe acea pensie....nu daca e mare sau mica.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract mixt de intretinere si vanzare. ca unic mostenitor al tatalui meu , care a facut contract de ... silviana13 silviana13 Ca unic mostenitor al tatalui meu , care a facut contract de intretinere si vanzare unei familii , 3/4 pentru intretinere si 1/4 prin vanzare , am obtinut ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensiile miltare rodikuta rodikuta Despre militarii iesit la pensie dupa 01.01.2011 ,in afara de aplicarea corecta a indicelui de corectie, se mai aude de vreo modificare sau recalculare? Mai au ... (vezi toată discuția)
S.o.s. buna ziua. va rog sa imi spuneti cum sa intelegem situatia urmatoare, ... rodikontro rodikontro Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cum sa intelegem situatia urmatoare, Sotul meu, nascut in 1957, s-a pensionat in 1998, in urma desfiintarii unitatii militare ... (vezi toată discuția)