avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces recuperare datorie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces recuperare datorie

Am si eu nevoie de ajutor.nu stiu cum sa procedez.in anul 2011 am infiintat o intr individuala pentru functionarea unui bar.una din firmele de distributie a intrat in faliment in anul 2012.mentionez ca si au incetat activitatea dar nu am fost instiintati .la data respectiva aveam restanta de plata catre ei suma de 4000lei,si ambalajele aferente dar dupa care ei nu au venit niciodata.mentionez ca firma mea functioneaza in mehedinti iar lichidatorul este din timis.am primit in urma cu 3 luni o hartie de la ei in care mi se cerea o suma enorma,56000lei,calculand si ambalaje,penalizari la pret ambalaje.le am trimis o recomandata incercand sa le explic ca noi nu putem plati asa ceva,deoarece firma respectiva nu s a prezentat sa si ridice ambalajele.acum ne au actionat in instanta.nefiind in tara nici nu pot sa ma ocup de proces.v as ruga sa mi spuneti ce se intampla daca ei castiga procesul?mentionez ca nu am bunuri pe care s ar putea pune sechestru.va multumesc

Alte discuții în legătură

Proprietar in faliment - calcul penalizari si cotizare la intretinere bpapiiro bpapiiro Buna ziua, Revin cu o intrebare legata de Asociatiile de proprietari. Avem un caz care cred ca exista in mai multe asociatii. Si anume, dezvoltatorului ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare datorii alenicol alenicol Buna seara, Am o intrebare pentru cei care au avut de-a face cu Credit Express, firma de recuperare debite. Am primit de la ei 3 notificari de o datorie ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata PAROLIST PAROLIST buna seara.ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor.mentionez ca sunt titularul unei I.I. in cadrul careia functioneaza un bar.una din firmele care imi ... (vezi toată discuția)