avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit - sechestru pe casa?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit - sechestru pe casa?

Buna seara! Unchiul meu a facut un credit la banca de 10.000 lei pe care nu l-a mai achitat. Nu are proprietate, ci doar este mostenitorul unei parti din casa parinteasca, alte bunuri neavand pe numele lui. De cateva luni au inceput sa-l caute recuperatorii, si acasa si la telefon, el neffind in tara, si spune bunicii mele(unchiul meu la bunica mea a locuit pana sa plece din tara) sa dea macar 100 de lei pe luna ca sa nu treaca mai departe.... Ce inseamna acest lucru? I se poate pune sechestru pe casa bunicii? Sau decat pe partea lui?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:27, 21 Iunie 2013
Creditorii vor putea solicita executarea silita pt recuperarea restantei inclusiv imobiliara asupra cotei-parti detinute din casa parinteasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces recuperatori - neachitare suma stabilita Laura01 Laura01 Buna seara! Unchiul meu a facut un credit la banca pe care nu l-a mai achitat. Acum cateiva ani el a plecat in strainatate, neavand un loc de munca. Problema ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Executare silita nuzicacu nuzicacu Sunt aproximativ trei luni jumatate de cand a inaintat Decizia definitiva si irevocabila investita si care se refera la recuperarea unei sume de bani drept ... (vezi toată discuția)