avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism avariat, aflat in afara Romaniei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism avariat, aflat in afara Romaniei

Buna seara!

Detin un autoturism inmatriculat in tara, pe care l-am scos in 2008 din Romania, cu scopul de a-l folosi cateva luni in interes personal. Ulterior a fost avariat si ma chinui de vreo doi ani sa-l repar sau sa-l trimit in tara. Deoarece piesele de schimb trebuie comandate din China sau trimiterea lui in Romania costa destul de mult, am hotarat sa-l radiez si sa-l duc la dezmembrari (in tara unde locuiesc momentan). Problema e ca nu-l pot duce la dezmembrari fara actul de radiere (asa prevede legea locala) si ma intereseaza ce acte trebuie depuse la Politie, in Romania, pentru a-l radia.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihai_paun , utilizator 12:41, 12 August 2021
Cand spuneti "Document care atesta dezmembrarea vehiculului", acest document trebuie sa fie neparat eliberat de o companie de dezmebrari de pe teritoriul Romaniei, ori poate fi un document ce atesta dezmebrarea dintr-o alta tara caria ii putem face o traducere legalizata cu care sa putem aplica pentru radiere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la primarie si politie biktel biktel Am un autoturism care a fost implicat intr-un eveniment rutier din care a rezultat dauna totala a acestuia. Am primit de la firma de la asigurari o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Cum scapam de impozitul pe o masina care nu mai este in stare de functionare? oania oania Tatal meu a decedat acum 3 ani. In urma lui a ramas o masina Dacia 1310 care nu mai este in stare de functionare. Ce trebuie sa faca mama mea ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Radiere Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Am avut o dacie veche din 1998 anul fabricației, am dus-o la un centru de fier vechi tăiată în bucăți acolo mi sa eliberat o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)