avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilantul pentru anul 2012
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilantul pentru anul 2012

buna ziua
ma intereseaza cand o sa aveti informatii despre anul 2012 - am inteles ca trebuie sa fie afisate in curand dar nu stiu o data - cand le pot gasi si unde si ce costuri o sa implice vizualizarea acestor informatii?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: anonim2009 , utilizator 11:05, 22 Iunie 2013
O sa avem informatii,probabil in curand, numai dupa publicarea acestora pe site-ul Ministerului de Finante. Vizualizarea bilanturilor nu implica niciun cost.
in curand ...inseamna ce? idea este ca eu pana pe 19 iulie trebuie sa atac o deciezie de concediere pe art 65 CM dar pt asta imi trebuiesc datele financiare pe 2012 - deci ....sa inteleg ca acest in curand - o sa fie pana in 19 iulie sau poate dupa?
Datele financiare sunt cele cuprinse in situatiile intocmite pentru anul 2012. Dovada depunerii acestora este fie semnatura electronica aplicata pe acestea,cu validarea depunerii,
fie stampila cu nr.de inregistrare aplicat de catre compartimentul bilanturi din cadrul Administratiei fiscale,daca situatiile financiare au fost depuse la ghiseu. Nu cred ca pentru atacarea acelei decizii este nevoie de confirmarea publicarii situatiilor financiare(inclusiv bilantul).
draga domnule "contabil"- nu stiu daca ati citit cu atentie ce am scris mai sus dar vreau sa va lamuresc cu o mica eroare a dvs- am zis mai sus ca trebuie sa atat o decize de concediere cu art 65 - ceea ce inseamna ca 1 daca atac o decizie de concediere atunci eu sunt cel care a fost concediat - nu pot ataca o decizie de concediere pe care am emis-o eu - daca as fi angajator- de aceea consider ca ce ati scris dvs "[Datele financiare sunt cele cuprinse in situatiile intocmite pentru anul 2012. Dovada depunerii acestora este fie semnatura electronica aplicata pe acestea,cu validarea depunerii, fie stampila cu nr.de inregistrare aplicat de catre compartimentul bilanturi din cadrul Administratiei fiscale,daca situatiile financiare au fost depuse la ghiseu. Nu cred ca pentru atacarea acelei decizii este nevoie de confirmarea publicarii situatiilor financiare(inclusiv bilantul).] nu are legatura cu ce am intrebat ca informatie - pe mine ma intereseaza daca stie cineva cand se publica bilantul pe anul 2012 al unei companiii - 15 iunie 30 iunie 15 iulie - daca se stie - sau daca se publica cand vor "muschi " celor de la min finantelor .
va multumesc pentru intentie
Ps, Pentru a contesta o decizie de concediere pe art 65 - care presupune probleme financiare ale companiei este necesar sa consult bilantul pe 2012 sa ma conving ca este sau nu este asa - de aceea am nevoie de acest bilant- angajatorul poate spune orice - problema este daca este adevarat ceea ce spune sau nu- iar aceste informatii apar in bilantul pe 2012 al acestei companii - este pe plus - atunci minte este pe minus atunci are dreptate si nu am ce sa contest-
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2013
anonim2009, utilizator
Eu am expus modalitatea de depunere a situatiilor financiare. Potrivit art.287 din Codul muncii,sarcina probelor in conflictele de munca revine angajatorului,acesta fiind obligat sa depuna dovezile in apararea sa. Daca angajatorul nu depune o copie a bilantului,care ar fi necesara in solutionarea litigiului,atunci solicitati dvs.ca sa fie depusa de catre angajator. In ce priveste publicarea situatiilor financiare de catre Ministerul Finantelor,nu este mentionata nicaieri o anume data. Nu stiu de unde ati tras concluzia ca am facut referire la atacarea deciziei de catre angajator.

Alte discuții în legătură

Verificare bilant 2012 liviu67 liviu67 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica daca bilantul pe 2013 a fost inregistrat si prelucrat la anaf. Mentionez ca acesta a fost trimis prin posta ... (vezi toată discuția)
Bilant online 2009 Badger Badger Salutare, Poate cineva sa ma ajute cu o informatie, pt vizualizarea bilanturilor pana in 2008, inclusiv, foloseam siteul mfinante.ro, cum incepand din 2009 ... (vezi toată discuția)