Buna. Am o intrebare daca este posibil..Am sa ma explic. in urma adica respectiv in cursul lunii noembrie 2012 am cunoscut un domn prin intermediul rudelor mele la care eu am apelat cu o problema de un caz civil.Acestuia i am platit suma de 5oo ron,dupa care am sesizat ca nu ma ajutat cu nimic si banii au fost dati fara sa i mai primesc inapoi o data ce nu am fost ajutat.Mai mult ma mintit ca am probleme grave si ca trebuie sa platesc alti bani si din nou i am mai dat inca 300 lei dar tot asa nu a facut nimic. Abia acum in prezent eu as vrea sa i fac o plangere pentru ca ma inselat.Intrebarea este ce pot face eu ca sa mi recuperez banii cei 800 lei in total.Va multumesc.Gabriel
Buna ziua,
Cred ca ar fi bine sa obtineti un inscris de la persoana respectiva prin care sa dovediti ca i-ati platit suma.
Va puteti adresa si politiei in acest sens. Este vorba de inselaciune, dupa cum povestiti dumneavoastra.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Reabilitare
alinutza2705
este posibila reabilitarea unei persoane,dupa expirarea termenului de incercare,chiar daca nu s-au platit in totalitate cheltuielile(daune+cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Act donatie
larisa61
In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)