avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Poprire de la C.A.S.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Poprire de la C.A.S.

Buna ziua!
Aveti cumva vreo solutie la aceasta poprire de la CASS,deoarece am avut un PF care a fost inchis automat in anul 2010, desi eu nu mai activam de la sf anului 2005(am de la finante dovada ca nu am venit in aceasta perioada) si totusi mi-a venit acasa ca trebuie sa platesc pe anii 2006-2007 o suma frumusica(incluse fiind si penalizarile),perioada in care de fapt nu am lucrat nicaieri...e corect sa mi se puna poprire atat timp cat eu am stat acasa ca nu-mi gaseam un job si totusi sa dau acesti bani la CASS...pentru ce?!?...si fara job, doar obligatii...unde imi sunt drepturile de cetatean roman?!?
Domnul inspector de care apartineam atunci trebuia sa imi spuna ca trebuie sa inchid PF-ul,am fost atunci, la dumnealui si a zis sa merg acasa ca totul e ok,ca a inchis el,(nu mi-a spus insa ca trebuie sa inched si la Registrul Comertului) si acum nu imi venea sa cred ce urat facea , ca imi da amenda si cate si mai cate...am ramas uluita cate se pot intampla in tara asta...avem doar obligatii...drepturile noastre nu sunt recunoscute...mare pacat...daca voi avea ocazia ,voi pleca din tara asta cu familie cu tot, fara sa ma uit in urma ca nu am de ce ...:(:(:(
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2013
cristinatoma75, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata cass 5,5% persoana fara serviciu si fara pensie trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Barbat 63 ani, neangajat, neiesit la pensie. Are venituri din cedarea folosintei bunurilor (inchiriere apartament). Trebuie sa plateasca CASS ... (vezi toată discuția)
Posibila dubla impunere? AdrianTdr68 AdrianTdr68 Buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt angajat de cativa ani in strainatate la o firma straina (din Africa), tara cu care statul roman are intelegere de evitare ... (vezi toată discuția)
Cas Andreea41 Andreea41 Buna ziua. Am o problema si as vrea sa stiu ce se poate face. In anul 2004 mi-am infiintat acasa o societate (PF). Pana in 2004 am fost trecuta cu asigurarea ... (vezi toată discuția)