avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu functionar public Expert debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu functionar public Expert debutant

Buna ziua,
M-am angajat in functia de expert debutant, si as dorii sa aflu si eu care este salariul pe care-l voi lua, dupa ce lege de salarizare este calculat acest salariu.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandru84 , utilizator 15:13, 26 Iunie 2013
Expert debutant in ce fel de institutie ???
In cadrul Departamentului de investitii straine, cred ca este cu statut de minister :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu -la transformarea postului din perosnal contractual in functionar public mariana_lixandru mariana_lixandru Buna ziua Am lucrat din anul 2006 ca si asistent social , studii superioare, in cadrul unui ONG, din anul 2008 m-am angajat in cadrul DGASPC , mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu monica_soare79 monica_soare79 Buna ziua. Am fost angajata ca functionar public debutant, in functia publica de executie de referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant ... (vezi toată discuția)
Incadrare inspector debutant iulian1993 iulian1993 Buna ziua, In luna septembrie 2016 am fost angajat in cadrul unei primarii, functia contractuala de executie de Inspector Debutant cu studii superioare. ... (vezi toată discuția)