avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general salariu -la transformarea postului din perosnal ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

salariu -la transformarea postului din perosnal contractual in functionar public

Buna ziua
Am lucrat din anul 2006 ca si asistent social , studii superioare, in cadrul unui ONG, din anul 2008 m-am angajat in cadrul DGASPC , mentionez ca nu am nici o zi intrerupere in cartea de munca.Din anul 2010 am stat in concediu de crestere si ingrijire copil si acum am revenit la acelasi loc de munca in cadrul DGASPC. Sunt incadrata cu un salariu de 920 lei, un spor de vechime de 92 lei deci cu un salariu de baza de 1012 lei, gradatia 2 , clasa de salarizare 47 si spor de conditii periculoase de 138 lei. A s dori transformarea postului din perosnal contractual in functionar public , insa nimeni nu imi spune exact ce salariu as avea cu echivalarea vechimii pentru c anu cred ca ar trebui sa fiu incadrata de la cel mai mic nivel-debutant.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mariana_lixandru , utilizator 07:31, 12 Iunie 2012
Dna de la personal va poate lamuri corect in ce clasa de salarizare veti fi. Probabil nu veti fi incadrata ca debutant, depinde cata vechime aveti de specialitate. Probabil nu v-a creste salariul atat, dar este mai bine decat sa ramaneti personal contractual, care in caz de restructurari sunt primii pe lista.
Doamna de la personal , desi e obligata, nu doreste sa imi ofere aceste informatii, de aceea doream sa aflu macar informativ , sa stiu daca insist sau o las balta.sau poate un link sa imi calculez singur, sau limitele de salarizare...etc..
Grilele de salarizare sunt confidentiale, difera de la institutie la institutie in functie de ministerul caruia se subordoneaza. Este mult mai bine sa fiti incadrata functionar public, decat personal contractual, acum cum credeti dvs. Bafta?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare consilier juridic asistent iulian-adrian iulian-adrian buna ziua. sunt nou pe forum. vroiam sa va intreb daca la terminarea perioadei de debutant ca si consilier juridic in cadrul unei primarii, pate sa mi se ia in ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)