Buna ziua .am si eu o intrebare .sotul meu cat se curand a fost la spital si la operat pt a treia oara. are tumoare maligna la vezica urinara si e acasa nu mai poate sa munceasca nicaieri si din cauzaasta am ramas datori la intretinere si la chirie si nu stiu ce sda ne mai facem ca nu are nimeni cu ce sa ne ajute cu ceva .suntem 5 persoane in familie si nu stiu cum o sa ne descurcam cu cheltuielele necesare a familiei noastre mai ales ca chiria apartamentului unde stam noi cu chirie in sect 2 e mare si nu stim cum o sa o scoatem la capat .barbatimiu nu a lucrat niciodata cu carte de munca si are 54 ani De cand suntem impreuna de 19 ani si ceva am stat in bucuresti numai in chirie in mai multe locuri ,si nu am avut posibilitatea sa ne cumparam o casa .Sunt disperata si nu stiu ce sa fac. barbatimiu e acum bolnav si nu stiu cum o sa scoatem la capat cu cheltuielele casei .am ramas datori la intretinere,chirie ,lumina si din familia mea nu are nimeni cu ce sa ma ajute ca toti sunt saraci.Avem 3 COPII de crescut si asa cum e viata omului cu bune si cu rele sotul meu sa inbolnavit de tumoare maligna la vezica utinara si nu are cine sa ne ajute cu ceva .Nu cer pomana dar sunt doar necajita si nu am la cine sa cer ajutorul.Chiria e mare si propieterul nu ne-a facut nici un contract de inchiriere pana acum. buna ziua .
Acte necesare depunerii ajutorului social sunt: - Acte de identitate ale solicitantului şi ale membrilor familiei (buletin/carte de identitate, certificat de naştere /căsătorie/ deces, hotărâre judecătorească de divorţ, livret familie) - original şi copie;
- Acte de venit (cupon pensie, plasament familial, îndemnizaţie persoana cu handicap, adeverinţă de salariu, declaraţie de la notar cu privire la venituri);
- Adeverinţă Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă LUNAR — persoana aptă de muncă este în căutarea unui loc de muncă şi nu a refuzat nejustificat un loc de muncă/ curs de calificare);
- Adeverinţă privind starea sănătăţii (certificate medicale din care să rezulte încadrarea în categoria peroanelor cu handicap accentuat sau grav sau în gradul I sau II de invaliditate );
- Adeverinţă de elev/student (forma de învăţământ, tipul şi cuantumul bursei);
- Cerere si declaratie privind veniturile (tipizate)
- Adeverinta privind veniturile realizate supuse impozitarii eliberata de Administratia Financiara
- Dosar cu sina
- Adeverinta Registru Agricol ( Primarie )
In cazul in care va schimbati domiciul, va trebui sa comunicati, în scris, modificarea cu privire la domiciliu în termen de 15 zile de la data la care a intervenit modificarea neîndeplinirea acestei prevederi constituind contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei.
Pentru ajutor
ContSters346961
Buna ziua!Am si eu o intrebare la dumneavoastra si sper sa ma ajutatii si pe mine.Eu cu sotul si copilul stam la bunica mea.El lucreaza de putin timpunde este ... (vezi toată discuția)