avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Santaj, plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Santaj, plangere penala

buna seara
in cat timp de la data savarsirii unei infractiuni de santaj pot face plangerea penala impotriva santajistului
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:52, 21 Iunie 2013
Nu este infractiune la care punerea in miscare a actiunii penale se face la plangerea prealabila, aveti timp suficent.
Problema dvs. este aceea daca exista sau nu probe.
Faptul ca depuneti o plangere penala care nu se va proba nu va ajuta cu nimic.
Era indicat sa consultati un avocat in momentul in care se impunea deoarece acum se poate sa fie tardiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea ionel1971 ionel1971 ce pot face in cazul amenintarii cu moartea de catre o persoana si cam ce pedepse sunt pt asemenea fapte (vezi toată discuția)
Pot fi constransi? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Stiu ca infractiunile de santaj si amenintare se probeaza cu martori.Daca atunci cand s-au intamplat acele lucruri,au existat martori,eu ii numesc,dar ei ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am avut o cearta la locul de munca în care 3 persoane ... Bianca Alexia Bianca Alexia Bună seara, am avut o cearta la locul de munca în care 3 persoane au început sa ma amenințe cu violenta fără a le da motive. Problema este ca au ... (vezi toată discuția)