avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legalitate cerinta adeverinta de venituri la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legalitate cerinta adeverinta de venituri la inscrierea la cresa

Intrebarea ar fi de ce au nevoie cei de la crese la inscrierea copilului de adeverinte de venit( sunt prevazute in HG 1252/2012 privind aprobarea Metodologiei de organizare si functionare a creselor si a altor unitati de educatie timpurie anteprescolara) in conditiile in care salariul este confidential si declar pe proprie raspundere ca achit contravaloarea mesei si nu am nevoie de subventionarea din partea primariei ? Ce se intampla daca nu le duc adeverinta? Multumesc anticipat de eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:55, 22 Iunie 2013
Este posibil ca dosarul de inscriere sa fie respins intrucat este incomplet intocmit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unei mame care isi creste singura copilul. Bubbles2017 Bubbles2017 Buna ziua ! In primul rand imi doresc un raspuns avizat de la un avocat . Va rog sa imi raspundeti la urmatoarele neclaritatii : Am inteles ca o mama singura ... (vezi toată discuția)
Ce aprobari/avize am nevoie pentru deschiderea unei crese? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Planuiesc sa deschid o cresa in Romania, de mici dimensiuni (la inceput), si as dori sa stiu care sunt aprobarile de care am nevoie, dat fiind ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de reducere la contributia pentru cresa? elly33 elly33 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de vreo reducere a contributiei de hrana la cresa , mentionez ca am tripleti si caontributia era de 6 lei ... (vezi toată discuția)