avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA fara facturier
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA fara facturier

sunt pfa,am jurnal de casa si monetar dar nu am facturi sau chitante.Pe baza jurnalului de casa am intocmit declaratii fiscale si platesc impozit. Pot fi sanctionat in vreun fel in cazul unui control?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 01:09, 23 Iunie 2013
Da, pentru ca trebuie sa aveti pentru incasari ori chitantier ori casa de marcat.
ce sanctiune pot primi?
Dupa cum se stie, un raspuns poate fi mai prost sau, in cel mai fericit caz, la fel de bun ca intrebarea pusa. Asa ca, pentru a nu da un raspuns prost, astept sa completati dvs. intrebarea cu mai multe informatii despre activitatea prestata, documentele intocmite si altele similare care ar putea crea o imagine cat mai fidela a ceea ce faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile i.i. Dl_Sandu Dl_Sandu 1-La o Intreprindere individuala cu profil comert produse nealimentare(textile decoratiuni) infiintat de curand,sunt deductibile toate cheltuielile de ... (vezi toată discuția)