avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma cu datorii la stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma cu datorii la stat

Sunt administrator si asociat unic la o firma cu datorii la stat, daca incep procedura de insolventa se poate pune sechestru pe proprietatea mea daca firma nu detine bunuri?
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 20:57, 23 Iunie 2013
INSOLVENTA ESTE PRIMUL PAS. URMEAZA PROCEDURA LICHIDARII, DESFASURATE CONFORM LEGII 85/2006 PRIVIND PROCEDURA INSOLVENTEI. IN CAZUL DVS. PROBABIL CA VA FI VORBA DE PROCEDURA SIMPLIFICATA A INSOLVENTEI. IN CADRUL PROCEDURII INSOLVENTEI EXISTA UN REAL PERICOL: ANGAJAREA RASPUNDERII PATRIMONIALE PERSONALE A ASOCIATULUI.
Pot instraina proprietatea inainte de a incepe procedura? momentan am primit de la fisc ca ma declara inactiv
Daca sunteti vinovat de falimentul firmei veti fi tras la raspundere civila.
Daca se va stabili ca sunteti nevinovat nu trebuie sa va faceti griji.

Va puteti vinde proprietatea dar actele se pot anula in justitie daca sunteti vinovat.
Aveti dreptul de a va cauta un avocat in localitatea dvs. pentru a discuta cu el in concret despre situatia dvs. juridica pentru a intelege in ce ipoteza va aflati.
Parerea mea ca nu sunt vinovat firma se ocupa cu comert si inainte de criza am incheiat 2 contracte de munca care nu le-am putut plati datorie initiala carte cartile de munca
4000 si pana la 30000 penalitati.
Vinovata criza.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2013
alexandru2605, utilizator
Daca aceasta va fi si parerea instantei nu veti avea probleme insa va trebui sa va aparati cu atentie in proces.

Alte discuții în legătură

Lichidare srl rina68 rina68 Buna ziua, am fost asociata la o firma . iar sediul firmei este la mine acasa, Din 2009 firma nu mai are activitate. iar in 2010 a fost declarata ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata firma datori mona rogoz mona rogoz Buna ziua am un srl la care am suspendat actvtateadn aprle 2009 frma are dator la stat 1200 neplate o linie de credt care a exprat indecembre s la care am ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)