avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reductiunea liberalitatilor excesive
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reductiunea liberalitatilor excesive

Intrebarea mea este:

Daca defunctul a lasat un testament autentic prin care a desemnat ca legatar universal pe unul dintre fii lui, ceilalti copiii ai defunctului nu stiau de axistenta testamentului......tinand cont de faptul ca a trecut mai mult de 3 ani de la moartea defunctului se mai poate instituii reductiunea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters7627 , utilizator 22:02, 24 Iunie 2013
:-/ daca "ceilalti copii ai defunctului" sunt mostenitori acceptanti ai succesiunii autorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alternativa la testament alinabraun alinabraun Buna ziua, Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)
Testament elizabeta elizabeta buna ziua, as dori sa stiu daca beneficiez si eu ca sotie supravietuitoare de testamentul sotului meu pe care la primit mostenire de la parintii lui (eu nu ... (vezi toată discuția)
Testament so2ro so2ro Buna ziua, O familie are 3 copii. Tatal e decedat, ramane doar mama cu cei 3 copii. Nu se face succesiunea dupa moartea tatalui. Mama lasa prin testament ... (vezi toată discuția)