avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract credit, ipoteca, fuziune
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract credit, ipoteca, fuziune

Banca acorda un credit unei firme, ipoteca este insrisa in CF. Firma respectiva, in urma fuziunii va deveni sucursala, ce se intampla cu acest credit?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 22:58, 10 Martie 2009
Pai nu se preia? eu as spune ca obligatia ramane in sarcina PJ care s-a nascut. Cred ca trebuia sa informati si banca, nu-i asa ?

succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru fostul proprietar? Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu in luna decembrie am cumparat o societate ce avea ca aport la capitalul social un imobil. Notarul a trimis pentru inscriere la cartea funciara ,actul ... (vezi toată discuția)
Banca poate vinde imobile cu proces de prestatie tabulara pe rol? Stei Lucian Stei Lucian Pe baza unui precontract, platesc integral construtia unei case, intru in posesia ei. Firma de constructii refuza insa incheierea actului autentic, ba mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! cesionare firma ! algora algora Cum spuneam si ieri, anul trecut am cesionat o firma cu mai multe credite la banci , nu datorii. Totul era la zi pana in momentul cesionarii. Noii asociati au ... (vezi toată discuția)