avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... mentiune locul de desfasurare a activitatii in CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

mentiune locul de desfasurare a activitatii in CIM

O soc.are organizate mai multe santiere,nu proprii.Ce mentiune se face in acest caz in CIM pentru muncitorii ce isi desfasoara locul de activitate in santier?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 24 Iunie 2013
Este vorba despre un singur santier sau de toate?
Soc.are muncitori in mai multe santiere,concomitent.Mai ales,la angajatii ce au incheiate CIM pe perioada determinata (pe proiect) nu stiu ce anume sa trec.
Un muncitor isi desfasoara activitatea numai la un singur santier sau la toate?
la unul singur.
Atunci in CIM, la "locul de munca", scrieti exact santierul la care va lucra salariatul respectiv.

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe durata unui santier, este posibil? AlexandruBZS AlexandruBZS Buna ziua, Am o mica companie din domeniul construcțiilor si as dori sa pun o întrebare despre contractele de munca. Avem o creștere de ... (vezi toată discuția)
Loc de munca in cim zxz19 zxz19 bina ziua firma are ca obiect de activitate si \"consultanta de management\" - avand acest lucru in vedere am urmatoarea intrebare: - pentru un angajat al ... (vezi toată discuția)
Munca depusa la domiciliu cocoranum cocoranum va rog frumos sfatuiti ma,in cazul in care un angajat cu cim de 8h ,poate desfasura si munca de birou de la domiciliu(de la distanta)eu ca angajator ,trebuie ... (vezi toată discuția)