avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incapacitate de plata credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incapacitate de plata credit ipotecar

buna ziua, am un credit imobiliar ipotecar, momentan sunt in incapacitate de plata, sotul lucreaza cu un salariu de 700 lei iar eu nu lucrez, nu mai putem plati rata catre banca, rata de 385 e pe luna, ce putem face? in cazul in care nu mai platesc presupun ca la un moment dat banca imi va lua casa, apoi ce se va intampla? multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:26, 24 Iunie 2013
In lipsa altor bunuri , veti avea poprire pe 1/3 din salariu fiecare, dvs cand veti avea.
Poate gasiti pe cineva sa preia casa si creditul, macar nu mai ramaneti datori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita archipnicolae archipnicolae dac am luat un crdeit ipotecar pin programul prima casa pot fi executat silit tinand cont ca nu detin alta locuinta (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Executare silita venituri sotie. yamada yamada In urma cu cativa ani am accesat un credit imobiliar pentru cumpararea unui apartament in care mi s-a pus ipoteca pe acel apartament. La momentul respectiv nu ... (vezi toată discuția)