avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

dac am luat un crdeit ipotecar pin programul prima casa pot fi executat silit tinand cont ca nu detin alta locuinta
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 20:55, 22 Septembrie 2011
Buna ziua,

puteti fi executat pe toate bunurile pe care le aveti, inclusiv prin poprirea salariului si a altor conturi bancare.

Avocat Costi Boncu
Veti putea fi executat silit pe imobilul pe care l-ati achizitionat prin acest program.
Daca tot v-ati referit la acel "credit ipotecar" si ati intrebat ce s-ar putea intampla daca nu-l achitati...!? Va intreb, la randul meu: prin acel credit ipotecar contractat( adevarat?), presupun ca ati achizitionat un imobil-compus din casa de locuit si terenul aferent constructiei- sau ati incercat altceva decat ceea ce s-a prevazut in acel contract de imprumut. In situatia in care ati expus dezbaterii o situatie adevarata care priveste contractarea unui credit ipotecar pentru cumpararea unei case si sunteti pus in incapacitatea de a mai plati ratele la respectivul credit, pierdeti casa achizitonata care este ipotecata si veti plati restul creditului pana la concurenta sumei contractate, daca nu acopera valoarea creditului acordat! Daca va impotriviti de a plati acea creanta din rea vointa, evident ca veti vi supus executarii silite la cererea creditorului si, pe cale de consecinta, veti suporta cheltuieli suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari de creante datorii probleme cu bancile bobanca bobanca buna ziua! am doua credire , unul ipotecar si unul de investitii imobiliare la aceeasi banca. am achitat integral creditul ipotecar, celalat este la momentul ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa caprice caprice Buna ziua, este posibil sa cumpar prin programul \"prima casa\" apartamentul mamei aflat sub ipoteca? Mama mea se afla in imposibilitate de plata a ratelor ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)