avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... programul prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

programul prima casa

Buna ziua, este posibil sa cumpar prin programul "prima casa" apartamentul mamei aflat sub ipoteca? Mama mea se afla in imposibilitate de plata a ratelor aferente unui contract de credit ipotecar. Drept urmare eu as dori sa achizitionez imobilul prin programul prima casa iar , mama cu banii primiti pe apt sa achite datoria la banca pt a nu fi executat silit si a-l pierde definitiv.
Multumesc!

Astept sugestii.
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
caprice, utilizator
Cel mai recent răspuns: PFA NECSA IOAN , Evaluator 10:29, 10 Decembrie 2010
Putine sanse (imposibile cred) ca dosarul aferent unei astfel de achizitii - utilizand programul-sa treaca de filtrele comisiei. Banca care pune la dispozitie banii, analizeaza , in baza unei expertize de evaluare, valoarea bunului imobil in cauza. Daca acesta este DEJA ioptecat, aproape sigur, dosarul va fi respins! Nu mai discutam de legatura de rudenie dintre cumparator si vanzator!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Stingerea ipotecii imobiliare Georgescu_Vasile Georgescu_Vasile Buna ziua, As dori sa adresez si eu o intrebare. Sa presupunem ca proprietarul vazator A detine un imobil si doreste sa il vanda iar in acelasi timp are ... (vezi toată discuția)