avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denuntare unilaterala contract înainte de termen
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denuntare unilaterala contract înainte de termen

Pdenunta unilateral contractul dupa 50 de zile, fata de 75 de zile indicate in contract?

Tinand cont de faptul ca perioada de notificare a denuntarii unilaterala indicate de Beneficiar nu pare echitabila/echivalenta, fiind de doar 25 de zile.

Ma intreb daca exista un principiu care sa sugereze ca anumite clauze dintr-un contract sa fie echivalente? Orice referință / sugestie este binevenita?
Cel mai recent răspuns: ContSters264598 , utilizator 21:58, 25 Iunie 2013
Nu are nimeni vreo idee?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract de inchiriere alfabetagamma alfabetagamma Buna ziua am un contract de inchiriere pe 1 an, ca locatar. - nu avem clauza reziliere 30 zile, dar am vazut ca in acest caz se aplica articolul 1825 ... (vezi toată discuția)
Denuntarea unilaterala a unui contract prestari servicii alina1982 alina1982 Buna ziua, Acum cateva zile parintii mei au incheiat un contract de prestari servicii cu o pesudo agentie de turism.Odata ajunsi acasa am verificat firma si ... (vezi toată discuția)
Modalitate incetare contract otilia13 otilia13 In contractul semnat cu furnizorul se prevede la modalitatile de incetare: a) prin reziliere unilaterala din initiativa unei parti sub conditia transmiterii ... (vezi toată discuția)