avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare bani taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare bani taxa auto

Buna seara...stie cineva unde pot sa ma interesez daca la masina care o am a fost platita taxa de mediu sau ma rog daca s-au recuperat banii atunci cand a fost adusa in tara....unde anume si ce trebuie sa fac....Multumesc
Cel mai recent răspuns: NicoletaCiobanu , utilizator 15:16, 27 Iunie 2013
Stiu sigur ca la ANAF in raza ta de domiciliu, cu cerere de restituire taxa de timbru, cartea masinii in original + talon original + CI ul tau + timbru fiscal de 2 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa timbru (de mediu) gabriel_vavilov gabriel_vavilov am platit taxa de timbru anul trecut in august. stie cnv daca se poate recupera aceasta taxa si cum anume (dc se poate) ms frumos. (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)