avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am nevoie de autorizatie de constructie daca refac un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am nevoie de autorizatie de constructie daca refac un garaj?

Am in curte un garaj facut din table care apare si in cadastru eu lam darmat si pe aceiasi amprenta am refacut altul din lemn lam izolat si e ceva mai inalt decat cel vechi am nevoie de autorizatie de constructie?? si daca da , si iau amenda care am inteles ca e de la 1000ron la 10000ron , si iau spre exemplu 2500ron o pot contesta fiind prea mare , adica sa specific ca nu muncesc nicaieri si nu am un venit de unde sa o platesc si sa se reduca la minim?? adica la 1000 ron
din cate am inteles amenzile, valoarea lor se dau dupa ureche .. daca i-se pare ca te uiti urat la el iti da 50 mil chiar daca nu ai o situatie financiara mai buna ,daca nu cunosteai legea sau esti la prima abatere
Da, aveti nevoie de autorizatie de constructie si trebuie sa scoateti si certificat de urbanism. Mergeti la primaria de sector si vi se va spune exact ce acte aveti nevoie, difera de la un sector la altul.
Cu privire la amenda, avand in vedere ca vechiul garaj apare in cadastru, puteti sa o contestati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari pentru montare ferestre termopan gheorghe200 gheorghe200 Este nevoie de aprobari de la autoritatile statului sa montez feterestre termopan cu timplarie pvc la un imobil din zona cu statut special? Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda ilegala ? bogdangeo bogdangeo Buna ziua ! Am cadastru si intabulare la casa si curte in sector 5 Bucuresti din anul 2000. In luna aprilie 2018 anul acesta am facut reactualizare la ... (vezi toată discuția)
Pentru o magazie si un gard ....sunt in tribunal danacoman danacoman Buna ziua tuturor ! Am nevoie de un sfat care m-ar putea ajuta sa ies cu bine din urm. situatie: in anii 2008-2009 am construit FARA AUTORIZATIE o anexa ... (vezi toată discuția)