avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire cu dureri de cap
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire cu dureri de cap

Buna seara,
Am mai scris pe forum de 4 ani incoace si încă de la început doresc sa multumesc tuturor pentru răspunsurile date. Pe scurt problema mea este legată de o mostenire de pe urma tatălui meu. In urma obtinerii certificatului de mostenitor , fratele lui m-a dat in judecată cerând anularea certificatului, sustinand ca el deține un Testament olograf care îl făcea unic mostenitor al defunctului meu tata.In instanța de fond am obținut o sentinta care confirma calitatea mea de unic mostenitor-expertiza grafologice dovedind ca așa zisul Testament era fals.Unchiul meu a continuat demersurile legale,si a înaintat un Apel.In timpul derulării acestuia unchiul meu a decedat insa.El are insa mostenitori care sunt copii săi.Intrebarea mea este legată de ce s-ar putea întâmpla in continuare-procesul continua dar cu alți actori,sau cum?
Cel mai recent răspuns: stoica ioana-gina , utilizator 10:37, 25 Iunie 2013
Stimată doamnă,

Într-adevăr, copiii unchiului dvs pot prelua litigiul început de tatăl lor. Însă, ceea ce puteţi face dvs, este să încercaţi să ajungeţi la o înţelegere cu aceştia, poate adoptă o atitudine difertă faţă de unchiul cu care v-aţi judecat până acum.

Cu stimă.

Buna ziua, Stimate domnule Avocat,

Va multumesc pentru răspuns, dar nu cred ca este cel mai bun pentru mine sa ajung la o înțelegere cu verii mei, asta după 3 ani de multe nopți nedorite si mult stres , de la începutul procesului si pana in prezent. Unchiul meu, când tata a decedat, a profitat de ocazie ca eu locuiesc in străinătate a intrat in casa tatălui meu si a sustras tot ce putea fi scris de el, ca eu sa nu pot avea scripte de comparație. In afara de soluția D-voastra de mai sus , alta nu mai exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu meu si fratele lui ambii in viata au avut un un var ... albin albin Tatal meu meu si fratele lui ambii in viata au avut un un var drept de mult timp decedat a carui unica fiica a decedat recent se pare fara mostenitori inclusiv ... (vezi toată discuția)
Testament sashavr sashavr Buna seara. Stimati domni va rog sa ma ajutati in urmatorul caz succesoral. Mentionez ca provin dintr-o familie cu 7 copii (4 baieti si 3 fete). In casa ... (vezi toată discuția)
Alternativa la testament alinabraun alinabraun Buna ziua, Intrebarea mea este, ce alternativa ar exista la un testament? Mama mea locuieste cu tatal meu vitreg - necasatoriti, de peste 30 ani. Tatal ... (vezi toată discuția)