avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Chemare in judecata firma leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Chemare in judecata firma leasing

Buna ziua! Am in desfasurare un contract de leasing iar firma imi percepe in facturile lunare pe langa rata, alte taxe ca de exemplu de recuperare. Intrucat aceste taxe trebuiau facturate separat fiind incalcat regimul juridic al acestora va rog sa ma ajutati cu un model de cerere de chemare in judecata pentru recuprarea acestora cu dobanda legala. Totodata va rog sa ma ajutati si cu un model de chemare in judecata pentru nerespectarea de catre firma de leasing a protectiei datelor cu caracter personal intrucat ANSPDCP a luat masura sanctonarii acesteia. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Alte costuri incluse in factura de leasing rfanel rfanel Am in desfasurare un contract de leasing iar de la inceputul anului din 2 in 2 luni gasesc pe factura lunara cheltuieli de recuperare. Am sunat la firma de ... (vezi toată discuția)
Executare silita rfanel rfanel Din anul 2007 am in derulare un contract de leasing iar in luna martie 2012 am avut neplacerea sa constat ca incerc sa fiu executat silit. Am depus contestatie ... (vezi toată discuția)
Leasing financiar 1. Se inreg.contracul de leasing intern: 2133=167- 13478Eu x curs data contract concomitent: 6811 = 281 - (13748 eu x curs data contr):(12X5) din ... (vezi toată discuția)