Am in desfasurare un contract de leasing iar de la inceputul anului din 2 in 2 luni gasesc pe factura lunara cheltuieli de recuperare. Am sunat la firma de leasing si am aflat ca aceste cheltuieli sunt percepute de o firma de recuperari pe ai caror angajati nu i-am vazut si nu am discutat cu ei. Ce este de facut si cui ma pot adresa OPC sau instantei de judecata? Va multumesc!
Intrucat este vorba de perceperea unor costuri suplimentare fata de contractul initial va sfatuiesc sa formulati o plangere catre OPC urmand ca inspectorii OPC sa analizeze legalitatea perceprii acestor costuri de la dvs in functie de contractul incheiat si de legislatia in domeniu - OG 51/1997
Dar daca acesti angajati nu au intreprins nici o activitate ,nu mau contactat si nu au nici un document privitor la facturile si chitante platide mine nu comit un abuz?
Atata timp cat nu sunteti in procedura de executare silita, in cadrul careia va sunt imputabile si costurile de recuperare, acele taxe nu au o baza legala si pot fi contestate (initial la ANPC, ulterior daca e cazul si in instanta).
Acest S.R.L. respectiv firma de recuperari,avea dreptul sa-mi foloseasca datele cu caracter personal fara acordul meu iar firma de leasing nu a incalcat prevederile art. in care este prev. CONFIDENTIALITATEA si PRELUCRAREA DATELOR? Va multumesc!
Executare silita
rfanel
Din anul 2007 am in derulare un contract de leasing iar in luna martie 2012 am avut neplacerea sa constat ca incerc sa fiu executat silit. Am depus contestatie ... (vezi toată discuția)