avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cheltuieli de recuperare in factura de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cheltuieli de recuperare in factura de leasing

Am in desfasurare un contract de leasing iar de la inceputul anului din 2 in 2 luni gasesc pe factura lunara cheltuieli de recuperare. Am sunat la firma de leasing si am aflat ca aceste cheltuieli sunt percepute de o firma de recuperari pe ai caror angajati nu i-am vazut si nu am discutat cu ei. Ma pot adresa OPC sau instantei de judecata? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Alte costuri incluse in factura de leasing rfanel rfanel Am in desfasurare un contract de leasing iar de la inceputul anului din 2 in 2 luni gasesc pe factura lunara cheltuieli de recuperare. Am sunat la firma de ... (vezi toată discuția)
Recuperare auto in contextul unui contract de novatie Iuliana_V Iuliana_V Buna seara, In 2008 parintii mei au incheiat un contract de novatie cu o societate de leasing si un firnizor de automobile. Mentionez ca masina a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita rfanel rfanel Din anul 2007 am in derulare un contract de leasing iar in luna martie 2012 am avut neplacerea sa constat ca incerc sa fiu executat silit. Am depus contestatie ... (vezi toată discuția)