avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi se mai plateste medicalul daca in acea perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi se mai plateste medicalul daca in acea perioada intra in aplicare o hotarare a instantei

Am fost data afara anul trecut, am contestat decizia la tribunal, am castigat, m-au reangajat, au facut recurs, am pierdut.
Din 23-31.06 am fost in medical care mi s-a platit, pe 25 .06 s-a afisat rezultatul de la Curtea de Apel, pe 01si 02 .07 a fost sambata si duminica si din 03.07 am fost internata, tot pe 03.07 socetatea imi elibereaza adeverinta pentru spital cum ca sunt salariata si tot de pe 03.07 mi se desface contractul onform hotararii.
Nu am semnat nimic . Nu trebuia sa mi se dea iar 20 zile de preaviz? Nu trebuia sa imi aduca la cunostiinta? Nu trebuiau sa ma astepte pana la externare? E legal ca nu imi platesc medicalul?
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Modul de completare a certificatului de concediu medical fabicolt fabicolt mod de completare la externare.Un angajat are concediu medical acordat la data de 23 ale lunii cu incepere din 11-24 pe linia de ambulatoriu si pe linia de ... (vezi toată discuția)
Pot intra din cic in somaj daca firma este in insolventa? s_tironeac s_tironeac Buna Ziua.Fetita mea face 2 ani pe 24 septembrie 2011, pe data de 25 trebuie sa ma intorc la lucru(duminica).Firma la care am lucrat este in insolventa,si am ... (vezi toată discuția)
Modificare program de lucru naivul naivul buna ziua! Firma la care lucrez vrea sa modifice programul de lucru, sa se treaca la un program (turnus) care am inteles ca nu este legal adica, 2 zile sch1 ... (vezi toată discuția)