Am gasit coletul desfacut la o firma de curierat si acum ma targuiesc cu ei in vederea recuperarii banilor macar pe transport dar vreau sa stiu si ce drepturi mi au fost incalcate odata cu deschiderea/deteriorarea cutiei.
Trebuia sa refuzi ridicarea coletului si in actele insotitoare sa motivezi de ce. Mie nu mi-au permis sa imi desfac coletul si sa verific ce e inauntru pana nu am semnat de primire ca sa nu ii pot reclama ca au umblat in el.
Stiu, dar eu am apucat sa achit ainainte de a vedea cutia si s-a intocmit doar un Proces Verbal precum ca ambalajul a fost deteriorat.
Dupa saptamani de discutii cu ei, s-au oferit sa mi ofere despagubiri si surprinzator a doua zi dimineata mi-au trimis mesaj ca vina este a mea precum ca eu am adus cutia deteriorata de acasa.
Am depus plangere la OPC iar 2 saptamani mai tarziu am aflat k au fost sanctionati bani grei plus suspendarea activitatii pentru un timp.
Acum le solicit eu despagubiri, eventual daca nu ofera nimic o sa-i dau si in judecata, dar vreau sa stiu ce drepturi mi-au fost incalcate in momentul in care cutia mi-a fost deschisa, ori intentionat ori din cauza transportului sau a depozitarii.
Ei percep 5 lei pentru a vira banii dati de destinatar in contul persoanei care expediaza coletul. Nici aia 5 lei nu ii mai returneaza chiar daca coletul l-am retras inapoi, am platit si returul iar curieratul nu a mai fost nevoie sa mi vireze ceva in cont.
Recuperare bani
irinoaia
Buna ziua! In cursul lunii decembrie,mi precis pe 16 decembrie fiul meu a comandat online un aspirator la firma Melarox din Bistrita ,firma ce avea contract ... (vezi toată discuția)