avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Operatiuni efectuate inainte de inregistrare fiscala
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Operatiuni efectuate inainte de inregistrare fiscala

Am o SC infiintata in luna aprilie 2013. Inregistrarea in scopuri TVA si in registrul intracomunitar s-a aprobat cu data de 05.05.2013.
In luna aprilie incasez un avans de la un client intracomunitar(Italia). Cum si in ce luna se declara aceste operatiuni in D390 si D300?

Alte discuții în legătură

D 390 avans pentru livrare intracomunitara antonia_m09 antonia_m09 Am o SC infiintata in luna aprilie 2013. Inregistrarea in scopuri TVA si in registrul intracomunitar s-a aprobat cu data de 05.05.2013. In luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Avansul intracomunitar in dec 390 velia velia Buna ziua, Se declara avansul intracomunitar incasat in Dec. 390 in luna ianuarie 2013, ca si in 2012 sau nu? Parca am citit ceva undeva si nu mai stiu, ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara antonia_m09 antonia_m09 O soc.com din Romania, platitoare de TVA achizitioneaza din Italia de la o societatea platitoare de tva (cod fiscal valid) materiale auxiliare utilizate ... (vezi toată discuția)