avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... D 390 avans pentru livrare intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

D 390 avans pentru livrare intracomunitara

Am o SC infiintata in luna aprilie 2013. Inregistrarea in scopuri TVA si in registrul intracomunitar s-a aprobat cu data de 05.05.2013.
In luna aprilie incasez un avans de la un client intracomunitar(Italia).
In ce luna declar avansul in 390 daca in aprilie ,practic, nu eram inregistrata dpv fiscal.

Alte discuții în legătură

Operatiuni efectuate inainte de inregistrare fiscala antonia_m09 antonia_m09 Am o SC infiintata in luna aprilie 2013. Inregistrarea in scopuri TVA si in registrul intracomunitar s-a aprobat cu data de 05.05.2013. In luna aprilie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura din februarie denisa2011 denisa2011 Buna ziua, in luna aprilie mi-a sosit din Danemark o factura din feb 2013; cum ma sfatuiti sa fac? O introduc in luna martie 2013 si fac rectificativa la ... (vezi toată discuția)
Înscriere în registrul operatorilor intracomunitari valentinas valentinas Buna ziua, Se poate realiza inregistrarea in Registrul operatorilor intracomunitari ulterior prestarilor de servicii intracomunitare si in conditiile in ... (vezi toată discuția)