Buna ziua, am si eu o intrebare. Ce se poate face in situatia mea? Anul trecut au fost mai multe luni in care nu am putut plati intretinerea. Marturisesc ca locuiesc intr-o garsoniera, o persoana, si in mod normal am cam 40 de lei pe luna de platit intretinerea.Pana la inceputul anului 2013 am acumulat o datorie de aproape 2000 de lei,ceea ce mi s-a parut o suma imensa ... ar iesi o suma de peste 150 de lei pe luna, asta in cazul in care nu as fi platit nimic in anul 2012,dar datoriile au inceput sa apara pe la inceputul verii. NU stiu cum se calculeaza penalizarile , si de aceea nu am spus nimic, doamna administrator nu da nici o explicatie, doar urla... Intradevar am facut o greseala pentru ca nu am dat nici citirea la apa in fiecare luna si de aceea doamna administrator imi punea cate 5 mcubi de apa rece (apa calda nu am deloc). Am ajuns la inceputul anului 2013 sa am 168 de mc pe tabel, dar pe ceas aveam abea vreo 90 de mc... Diferenta practic mi-a pus-o din burta. Cand in luna aprilie cred, am reusit sa platesc toti cei 2000 de lei odata, i-am cerut explicatii doamnei , ce putem face cu acesti mc in plus, eventual sa nu mai platesc apa tot restul anului . Dar nu , ea a avut o idee mai buna, si luna viitoare mi-a taiat pur si simplu de pe tabel diferenta de 80 de mc si mi-a pus direct 90mc ca si cum as fi la zi. Prima data mi-a spus ca nu se poate, sigur am facut eu ceva la ceas, a chemat un om sa verifice, a vazut ca ceasul e sigilat , nu era nici o problema, iar apoi mi-a spus ca probabil a pus ea un 1 in plus , adica in loc de 68 de mc a pus 168 de mc . CE SA FAC ? pot cere o expertiza ? sau ce sa fac? practic ea acum imi incaseaza din nou apa pe care am mai platit-o o data! Sper sa fie cineva care sa imi poata da un sfat ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns:
Claudiu_O , utilizator
18:04, 4 Iulie 2013