avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ANAF - executare silita pentru neplata TVA
Discuție deschisă în Executare silită

ANAF - executare silita pentru neplata TVA

Buna,in anul 2008 am adus din Germania 5 masini pe care le-am vandut ,valoarea de achizitie a masinilor depaseste 10000 de euro,de 3 ani cei de la finante i-mi trimit plicuri acasa cum ca trebuie sa platesc tva,au inceput si executarea silita ,au pus poprire pe conturi,mentionez ca nu le-am cumparat pe firma sau PFA,daca nu platesc pot face inchisoare ,nu am nimic pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 14:12, 25 Iunie 2013
daca timp de 5 ani nu vei avea venituri si nu vei dobandi proprietati, scapi. Dar daca vor constata ca iti ascunzzi veniturile/bunurile, nu mai scapi
Deci pot face si inchisoare ?
doar pentru ca nu poti sa platesti tva-ul respectiv, nu faci inchisoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii anaf pentru masini aduse din germania stirbuviorel stirbuviorel buna ziua, am adus in anul 2009 cateva masini din germania pe care le-am vandut ,am primit de la anaf in decursul anului trecut somatie de plata pentru ... (vezi toată discuția)
Nu am mai platit rata la brd popescuiryna popescuiryna in 2008 am luat de la un magazin de electrocasnice suma de 5000 suma din care mi-au ajuns in mana 3700 lei ca mi-a oprit dobanda. am platit timp de 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4511 claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Care este legislatia la plata tva pentru auto second din vest vândute in Romania? Se plateste tva de catre o firma neplatitoare de tva daca masina se ia pe ... (vezi toată discuția)