Tata a decedat la sfarsitul lui 2009 si inca nu am facut succesiunea pe casa si masina. Masina este o rabla Dacia 1300 care e stationata si nefunctionala de 5 ani. Eu nu am carnet si anul asta in mai am renuntat la locul de parcare din fata blocului cu intentia de a vinde rabla in vara asta prin programul "Rabla". Masina a fost mutata intr-un loc retras, in spatele blocului, loc nefolosit de nimeni(nu e pe trotuar sau pe vreun spatiu folosit de vreun magazin pt. depozitare gunoaie sau aprovizionare) si nici la vedere pe strada principala. Azi am gasit pe geamul masinii a somatie de la primarie, datata 19.06, pt. mutarea masinii in zece zile, altfel se confisca.
La Rabla nu pot s-o dau fara succesiune, iar sucesiunea nu pot s-o fac momentan pt. ca am o sora plecata din tara(ar trenui sa vina vara asta acasa).
Ce as putea face in situatia data ? As vrea ca primaria sa nu-mi confiste rabla ci s-o vand eu atunci cand pot.
Mai sunt si alte rable stationate de ani de zile chiar pe trotuare(fara loc de parcare) si vad ca nu le deranjeaza nimeni.