avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rabla fara succesiune, somatie primarie pt. mutare sau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rabla fara succesiune, somatie primarie pt. mutare sau confiscare

Tata a decedat la sfarsitul lui 2009 si inca nu am facut succesiunea pe casa si masina. Masina este o rabla Dacia 1300 care e stationata si nefunctionala de 5 ani. Eu nu am carnet si anul asta in mai am renuntat la locul de parcare din fata blocului cu intentia de a vinde rabla in vara asta prin programul "Rabla". Masina a fost mutata intr-un loc retras, in spatele blocului, loc nefolosit de nimeni(nu e pe trotuar sau pe vreun spatiu folosit de vreun magazin pt. depozitare gunoaie sau aprovizionare) si nici la vedere pe strada principala. Azi am gasit pe geamul masinii a somatie de la primarie, datata 19.06, pt. mutarea masinii in zece zile, altfel se confisca.
La Rabla nu pot s-o dau fara succesiune, iar sucesiunea nu pot s-o fac momentan pt. ca am o sora plecata din tara(ar trenui sa vina vara asta acasa).
Ce as putea face in situatia data ? As vrea ca primaria sa nu-mi confiste rabla ci s-o vand eu atunci cand pot.
Mai sunt si alte rable stationate de ani de zile chiar pe trotuare(fara loc de parcare) si vad ca nu le deranjeaza nimeni.

Va multumesc anticipat pt. raspuns !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:15, 25 Iunie 2013
Daca nu aveti cunostinte care sa aiba un spatiu in care sa v-o tina, tot la primarie discutati sa platiti pt un loc de parcare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces spatiu comercial prin parcarea masinii pe trotuar paladin85 paladin85 Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu drepturile mele asupra caii de acces in spatiul comercial (proprietate, situat la parterul unui bloc cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)