avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scutire impozit salariu programatori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scutire impozit salariu programatori

Buna seara,

Am absolvit Facultatea de Matematica si informatica, domeniul informatica (am toate examenele luate) dar nu am sustinut examenul de licenta.

Eu lucrez ca programator la o firma de specialitate.

Intrebarea este daca pot fi scutit de impozit si fara diploma de licenta?

Multumesc,
Andrei ILIUTA
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:45, 26 Iunie 2013
Nu deocamdata, dupa sustinerea exemenului de licenta.
Cititi si aceste topicuri :

www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin scutire impozit programatori geanina90 geanina90 Am absolvit Facultatea de Matematica si Informatica, sectia Matematica, specializarea Matematica Aplicata. Aceasta specializare nu se gaseste pe lista celor ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe venit la cei care au absolvit electronica aplicata si telecomunicatii cimpeanr cimpeanr Buna ziua, tot citesc in ultimul timp pe mail faptul ca cei care au absolvit electronica aplicata si telecomuicatii, se incadrau in categoria celor scutiti de ... (vezi toată discuția)
Reducere impozit pe salariu - angajat it ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, In ce conditii un angajat poate beneficia de reducerea de impozit pe salariu ? Un subinginer de colegiu in profilul electric, specializarea ... (vezi toată discuția)